Nie jesteś zalogowany na forum.
szukam kogoś do zrobienia ładnej grafiki na forum
O tematyce naruto
www.naruto-gba.pun.pl
Chętnych proszę o zarejestrowanie na tej stronie i napisali na chatboxie
Pozdrowienia!!!
Witam. Od dłuższego czasu tworzę pewien projekt PBF, poszukuję ludzi chętnych do pomocy - chodzi o treści. Projekt ten oparty jest o pewien wszystkim znany A&M Naruto, lecz nie tak jak pewna osoba wyżej <LoL>. Twór jest solidny, dokładnie obmyślany i co najważniejsze - z pewnością oryginalny, mogący wybić się poza wszystkie dotychczasowe. Jeżeli jesteś osobą solidną, posiadającą czas, chęci i umiejętności pisarskie, proszę o kontakt gg: 9173054. Pozdrawiam, Yaroi =)
Hmm. Być może ktoś z was grał w grę komórkową "Heroes Lore" , a może i nie.
Tworzyłem z kolegą pbf na ten temat ,dodaliśmy także kilka rzeczy od siebie ,ale nam się nieco znudziło i było mało czasu ,gdyż robiliśmy to na roku szkolnym xD . Teraz już mu się nie chce robić ,a ja mam ochotę. Szukam więc pomocnika . Chodzi mi głównie o dobrego grafika ,z wybujałą wyobraźnią.
Kontakt:
9918373 - gg.
Czesc szukam pomocników do tematu naruto pbf .
Szukam tak
-Grafika
-Dobrego Administratora
Myslę ze sie uda zrobić tego PBF , prosze pisać na PW lub pod postem lub gg:35568040
Ostatnio edytowany przez SzukamPomocników (2012-06-26 20:17:26)
Oferuję system forum PunBB 1.2, edytowany przeze mnie, z wgranymi wszystkimi modyfikacjami co na forach pun.pl
Jeśli chcesz zobaczyć demo i możliwości zmodyfikowanej wersji forum, napisz do mnie na GG: 6493666
Proszę o wykonanie dla mnie ikon na forum. Chodzi o ikony nowe posty, zablokowane forum itd.
Zgłaszajcie się na gg. 37772319
POLSKA
...jaki tu spokój, nic się nie dzieje...
Spójrz tutaj
Zostanę adminem lub moderatorem na obojętnie jakim pbf'ie!
Pisać na GG: 15757312
Poszuktję Administratora i moderatorów na stronę http://kulomiot.pun.pl
KONTAKT:
GG: 37772319
mail: moononoomn@o2.pl
lub na stronie podanej wyżej
Ostatnio edytowany przez wwwpbfpl (2012-07-05 18:10:45)
POLSKA
...jaki tu spokój, nic się nie dzieje...
Spójrz tutaj
Poszukuję Mistrza Gry na PBF w uniwersum "Władcy Pierścieni". Gra oparta jest na systemie pojedynczych sesji łączących się fabularnie zamiast zwykłych lokacji. Posiadamy ciekawą szatę graficzną z kilkoma autorskimi modyfikacjami. Wymagana jest znajomość świata przedstawionego pod względem historycznym i geograficznym, aczkolwiek nie wiadomo jak obszernej wiedzy nie wymagamy.
Akcja gry rozpoczyna się w 2941 roku Trzeciej Epoki, kiedy to nieduża istota, zwana Hobbitem imieniem Bilbo Baggins znajduje pierścień. Dalej jedziemy na własnej fabule, acz niektóre wydarzenia z książki planujemy jednak wpleść w całość.
Chętny? Pisz na GG: 43722629
Tylko podczas rozmowy kwalifikacyjnej, podczas której sprawdzę wiedzę potencjalnego Mistrza Gry o świecie wykreowanym przez Tolkiena, jestem skory do ujawnienia dodatkowych informacji.
Pozdrawiam, Nocturn.
Ostatnio edytowany przez Nocturn (2012-07-14 19:04:10)
Wykonam amatorską grafikę na forum o byle jakiej tematyce pod warunkiem, że tematyka będzie miała sens, a treść będzie bardzo rozwinięta.
Oto przykład jednej z moich grafik:
GG: 39751307
NIENAWIDZĘ KIEDY KTOŚ NIEPOPRAWNIE PISZE MÓJ NICK -_-
Poszukuję grafika i moderatora na forum Fantasy (w fazie tworzenia ). Więcej informacji na GG: 39759783.
Poszukuję osoby, która chciałaby mi pomóc przy tworzeniu PBF'a w świecie dark fantasy. Mam gotowy skin i grafiki. Potrzebuję tylko pomocy przy tworzeniu lokacji.
Kontakt
GG: 38755301
AQQ: czarnyurok@aqq.eu
Szukam osoby, która chciałaby mi pomóc przy tworzeniu PBF'a w świecie fantasy. Potrzebuję pomocy przy różnych pierdołkach.
Kontakt:
GG: 7029539
@Up, powodzenia z taką 'reklamą'
A to tak, żeby było na nowej stronie:
Poszukuję grafika i moderatora na forum Fantasy (w fazie tworzenia ). Przy czym potrzebna mi jest pomoc? W zapełnianiu wątków, rzecz jasna. Więcej informacji na GG: 39759783.