Nie jesteś zalogowany na forum.
Mam ręce do Boga rozkładać?
A co innego? Ale i tak Cie zleje jak cała administracja pun.pl (nie żebym coś miał do Boga, nie...)
Ale taka prawda, administracja zajmowała się na początku a teraz? Mają swoje życie, pracują (chyba) i mają nas w du*ie, a My jesteśmy w głębokiej du*ie.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez WuJeK rUsEk (2011-11-25 18:43:12)
Boże daj mi cierpliwość, bo jak dasz mi siłę to ich wszystkich rozpie*dolę...
Zgadzam się Zamerstary. Niektóre rzeczy faktycznie są po angielsku i to może trochę irytować, a poza tym pun.pl jest spoko;)
Ostatnio edytowany przez C.H.L.E.B.E.K (2011-11-26 12:59:33)
Napisałem maila do tomka, kiedy zostanie cokolwiek dodane/zmienione - odpowiedź była do przewidzenia: "Jak zostanie wgrane, to będą." :3
Nie ma co płakać, czy czekać na kolejne obietnice Administratora Pun.pl.
Sukcesy trwają, dopóki ich ktoś nie spieprzy. Porażki są wieczne. ~ Gregory House
No to już się zdecydowałem. Forum przenoszę na własny host, ale szkoda bo czekałem na jakiekolwiek mody jak widać administrator olał serwis do końca i nic już z tego nie będzie. Pun będzie sobie żył swoim życiem i będzie to się ciągnęło i ciągnęło aż do końca ludzkości a nawet świata. Tyle w tej sprawie już nie ma sensu tutaj pisać.
Pozdrawiam.
Support PBF - już jest!
Słowo pisane.
Marox pamiętam, że zawsze miałeś dość sporo oleju w swojej główce, ale ostatnie Twoje posty w tym temacie to jakieś niepotrzebne brednie. Nie zmuszaj mnie do porównywania Ciebie np. z WuJeKiem rUsEkiem. To, że tomek olewa puna jest wiadome od kilku dobrych lat, nie ma co się oszukiwać i ciągle lamentować, najlepiej zakończyć przygodę z robieniem forów na pun.pl. Ten serwis jako tak się trzyma tylko i wyłącznie dzięki dzieciakom, to jedna wielka piaskownica na której tworzone są coraz to nowe denne fora, trzeba ten serwis opuścić, zapomnieć i więcej o nim nie mówić, wtedy sam do końca swych dni będzie sobie stał jak teraz stoi. Na jakiekolwiek mody bym nie liczył, sam tomek nie wykazuje większej chęci jak i umiejętności jeśli chodzi o jakiekolwiek nowości. Trzeba się pogodzić z tym, że punBB nie jest już rozwijany, a cały świat już dawno idzie w stronę php. Z tego co wiem to Rudik poszukiwał kogoś kto maiłby się zająć pisaniem porządnych modów punBB, ale takiej osoby raczej znaleźć się nie da, a te mody znalezione przez Mangela potrzebują poprawek których tomkowi nie chce się wykonać, a ja sądzę że nie potrafi tego zrobić.
Zostawmy pun takim jakim jest, przestańmy zachowywać się jak dzieci które czekają na nowego lizaka (czyt. moda) i pozostawmy tego starego przyjaciela (czyt. puna) w spokoju.
Napisałem maila do tomka, kiedy zostanie cokolwiek dodane/zmienione - odpowiedź była do przewidzenia: "Jak zostanie wgrane, to będą." :3
Nie ma co płakać, czy czekać na kolejne obietnice Administratora Pun.pl.
Kolega ninja genialnie przekazał nam odpowiedź naszego kochanego admina: "Jak zostaną wgrane, to będą." I tutaj należy wywalić nadzieje do kosza na śmieci
Ostatnio edytowany przez Hogsmed (2011-11-26 17:54:02)
Kazam Kazam.
Trzeba się pogodzić z tym, że punBB nie jest już rozwijany, a cały świat już dawno idzie w stronę php.
Faktem jest, że PunBB 1.2 nie jest już rozwijany. Podobnie dzieje się z wersją 1.3 która stanęła w miejscu = teraz już nawet jest 1.4 ( niedawno wyszła ? ) w wersji beta nie wnosząca ( bynajmniej dla mnie ) jakieś rewolucyjnych zmian w stosunku do 1.3
- Nie mniej jednak na FluxBB 1.4 cały czas powstają nowe modyfikacje, które można łatwo wgrać tutaj na serwis. ( dla niewtajemniczonych = FluxBB jest florkiem PunBB ). Chociażby uaktualniony chat ( ten co jest na forach ), pozwalający na ustawienie do 500 wiadomości na stronie głównej, usuwanie wiadomości, wyglądem niczym nie odbiega od tego tutaj przestarzałego.
Forum jest ok ale brakuje paru pewnych szczegółowych informacji czy objaśnień a e dodatkowo są źle sprecyzowane i każdy nowy użytkownik mający forum nie wie co do czego.Jest jeszcze 1 problem chodzi o objaśnienia w pewnych tematach np temat jest założony "zdjęcia przy kategoriach forum"
Niby temat jest założony a nie można go w żaden sposób wykorzystać by zrobić to u siebie na forum
i tak jest z niektórymi tematami.
A każdy odpisze "no przecież tych tematów już było 100 założonych" a niestety żadnej treści i konkretnej info jak i co do czego niema.
Kolejnym problemem są niektórzy użytkownicy któzi sztucznie nabijają sobie posty a nie pomagają innym przykład:
ktoś pisze o jakimś problemie lub jak coś zrobić a pewien użytkownik odpisuje:" szukaj w Google" no toż co to jest za pomoc? w żaden sposób ci użytkownicy nie pomagają a nabijają sobie puste posty to też może powodować że niektórzy użytkownicy mówiąc w prost rezygnują z forum czy kasują sobie konto tutaj.
A Administracji ,ekipie tego portalu chyba nie oto chodzi?.
Ostatnio edytowany przez tonyo28 (2012-05-10 12:08:07)
Napiszę tyle: Lepsze niż całe ''mojeforum.net'' ''fora.pl'' itd.. Tu jest fajnie i wiele możliwości, jedynym kłopotem są fora nie odwiedzane. 75% <tak a oko> for są zrobione nie widziane. Ale na pewno administracja i mody wiedzą co z tym zrobić....
Podpis został usunięty z powodu naruszenia wytycznych dotyczących wielkości obrazków graficznych i/lub dozwolonej ilości linków w podpisie.
Pun.pl to dobry hosting, tyle że od lat nie jest wprowadzana żadna nowa modyfikacja.
Nom, trzeba się zgodzić
Podczas długiej nieobecności tutaj spodziewałem się, że administracja mile zaskoczy mnie jakimś ładnym modzikiem (nie było mnie jakoś z 9 miesięcy) i co? Ano nic. Tak jak było tak jest. A faktycznie bez bazy danych dużo sobie nie zrobimy. Gdyby była chociaż możliwość podpięcia zewnętrznej, ale nie. No bo po co?
Szukaliśmy, gdzie założyć forum w kilku miejscach i pun.pl wydał się nam najlepszym i najprzystępniejszym. Niestety, z czasem zaczęły martwić nas szczególnie dwie sprawy: brak zmian/udoskonaleń dla tego miejsca i tym samym for zakładanych przez użytkowników oraz multum nieaktywnych for, które wiszą, mają zablokowane rejestracje i tracimy czas przeglądając je. Zastanawiamy się, czy ktoś tu jeszcze "urzęduje", czy to miejsce wisi sobie podobnie do wielu założonych w tym miejscu forów, czy nie ma - wobec tego - zagrożenie, że kiedyś nasza praca włożona w fora po prostu przepadnie, nagle, razem z tym miejscem?
Zapraszamy na forum o Eurowizji: http://www.esc.pun.pl